Hlavní obsah

Škoda Auto Muzeum neláká jen na techniku, ale i na hudbu, zpěv a tanec

Novinky, Monika Čapková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 19. dubna si zájemci mohou užít v duchu starých časů večer plný výborné hudby a dobré nálady. Škoda Auto muzeum Mladá Boleslav přichystalo pro příznivce 20. až 40. let večer plný milých překvapení.

Foto: Petr Prokorát
Článek

V prvé řadě se představí skvělá slovenská hudební skupina Funny Fellows, v čele s Romanem Federem, která pobaví a rozproudí nejen smysly poslechové, ale třeba i taneční. A komu by se tančit nechtělo, podívá se, jak to dělají ti, kteří to trochu umí.

O taneční stránku věci se postarají tanečníci, kteří si připravili nejprve ukázku ve stylu "hašlerek"- tedy především písní z pera Karla Hašlera, ale můžete se přenést i do doby temperamentnějšího charlestonu, naučit se ho, a pak v živém swingu prožít zbytek noci při scénkách předvedených herci mladoboleslavského divadla.

Pokud přijdete ve stylovém oblečení, budete vítáni dvojnásob. Vstupenky si lze zamlouvat u Mgr. Blanky Dürrové na tel: 731 295 267.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám