Hlavní obsah

Ski areál Razula láká děti na karneval a dospělé na zabíjačku

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maškarní lyžovačka pro děti a zabíjačkové speciality pro dospělé – na tyto dvě doprovodné akce láká o prvním březnovém víkendu Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku. Hory slibují na víkend výborné podmínky.

Foto: Ski areál Razula

Maškarní lyžovačka patří ve Ski areálu Razula k nejoblíbenějším zimním akcím.

Článek

„Na sjezdovkách je 60 centimetrů sněhu a počasí posledních dnů je naprosto ideální – přes noc mrzne, ve dne je slunečno s teplotami kolem nuly, sněhová pokrývka na sjezdovkách se ani nehne. Tak skvělé předjarní lyžování dlouho nepamatuji,“ pochvaluje si šéf Ski areálu Razula Leo Bača.

Hlavní víkendovou akcí bude v sobotu 5. března tradiční Maškarní lyžovačka na sjezdovce Horal. Děti v maskách budou mít lyžování zdarma, vlekaři pro ně připravují speciálně vyzdobenou trať plnou rekvizit a sladkostí, které mohou malí lyžaři během jízdy sbírat. Uskuteční se i soutěže o nejhezčí či nejoriginálnější masku.

„Maškarní lyžovačka je jednou z nejoblíbenějších zimních akcí v našem ski areálu. Nudit se nebudou ani rodiče. Na terase blízkého hotelu Horal se bude grilovat. Na sjezdovce Horal máme navíc snowtubingovou dráhu, takže rodiny mohou doplnit celodenní zábavu i o tuto aktivitu a poté si ještě užít vodní radovánky v termálních bazénech Horal,“ dodal Leo Bača.

V Gril srubu Razula na úpatí hlavní sjezdovky Razula také začíná již ve čtvrtek 3. března další gurmánská akce. Již potřetí během zimní sezóny budou pro velký úspěch na programu oblíbené Vepřové hody.

Návštěvníci až do neděle 6. března mohou ochutnávat zabíjačkové speciality – od ovarové polévky přes jitrnice, jelita, tlačenku a škvarky až po výpečky se zelím. Na počest fašanku chystají kuchaři i domácí koblížky. www.razula.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám