Hlavní obsah

Silnici uzavřely obklady. Z havarovaného vozu se vysypaly do obou jízdních pruhů

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 30. ledna před šestou hodinou ráno havaroval na silnici I/35 u Svitav nákladní vůz. Skončil mimo silnici, uvolněný náklad v podobě obkladů se rozsypal po obou jízdních pruzích a zkomplikoval tak průjezdnost frekventované komunikace. Zraněný řidič je v péči lékařů.

Foto: PČR Svitavy
Článek

"Osmapadesátiletý řidič nákladního vozidla havaroval ve směru na Moravskou Třebovou. Nákladní vůz skončil mimo komunikaci, zatímco náklad se z ložné plochy uvolnil a zasypal oba jízdní pruhy," popsala nehodu policejní mluvčí Anna Štegnerová.

Než se hasičům podařilo alespoň z části odklidit následky havárie, byla komunikace v obou směrech uzavřena. Provoz byl následně řešen kyvadlově až do doby, než byl náklad přeložen na náhradní vozidlo.

Řidič utrpěl zranění a je v péči lékařů. Předběžně jsou škody odhadnuty na 260 tisíc korun. "Příčiny havárie jsou i nadále předmětem šetření," potvrdila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám