Hlavní obsah

Sedm set dětí se sešlo na Mikulášské besídce v Plzni

Novinky, Alena Lochmannová

Sedm stovek dětí z mateřských škol se ve středu 5. prosince přišlo pobavit do kulturního domu Peklo v Plzni, kde jim centrální plzeňský obvod přichystal Mikulášskou besídku.

Foto: ÚMO 3

Sedm stovek dětí z mateřských škol se ve středu 5. prosince přišlo pobavit do kulturního domu Peklo v Plzni.

Článek

Na samotnou besídku dorazilo kolem 700 dětí v doprovodu učitelek a také občanské sdružení Klubíčko. Kromě Mikuláše, anděla a čerta se o zábavu postarala kapela Maxim Turbulenc a speciální hosté z řad plzeňských sportovců.

"Mikulášskou besídku jsme pořádali již pošesté. Jako obvykle jsme pozvali všechny mateřské školy z našeho obvodu, což je celkem 11 školek a zhruba 1300 dětí. Všem jsme rozdali balíčky se sladkostmi, ale školky, které přijely na besídku, dostaly mnohem víc," prozradil starosta centrálního plzeňského obvodu Jiří Strobach.

Vedení Městského obvodu Plzeň 3, starosta Jiří Strobach a místostarosta Radislav Neubauer, předali zástupcům přítomných tříd volné vstupenky do Domu pohádek.

"Na Mikulášskou besídku jsme přizvali zvláštní hosty, hokejistu HC Plzeň 1929 Martina Straku a fotbalistu FC Viktoria Plzeň Davida Limberského, kteří třídám předali dárky," doplnil místostarosta Radislav Neubauer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám