Hlavní obsah

Sára Kousková zvítězila v anketě Golfista roku 2015

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 3. března byly v Karlových Varech vyhlášeny výsledky prestižní golfové ankety Golfista roku 2015. Na předních příčkách amatérských kategorií nechyběli ani zástupci největší české golfové akademie Slavíček Golf Academy Sára Kousková a Vojtěch Mitterwald.

Foto: SLGA
Článek

Příznivci golfu i široká veřejnost svými hlasy rozhodla o vítězství mladé nadějné golfistky Sáry Kouskové v kategorii amatérských hráček. Šestnáctiletá svěřenkyně Slavíček Golf Academy uspěla v konkurenci čtyřech desítek konkurentek a po loňském umístění na bronzové pozici dosáhla v letošním ročníku na zlato.

„Sára je vynikající hráčka ve skvělé formě, což potvrdila už v loňské sezóně ziskem titulu na Mistrovství Rakouska,“ uvedl ředitel akademie Tomáš Slavíček a dodal: „Čeká ji nepochybně slibná golfová budoucnost a vítězství v anketě Golfista roku 2015 je dalším krůčkem k jejím dalším úspěchům.“

Společně s Vojtou Mitterwaldem, který se v mužské amatérské kategorii umístil v anketě na 5. místě, skvěle reprezentují nejen Slavíček Golf Academy, ale i český golf. Oba patří mezi členy reprezentačního výběru České republiky.

Pod hlavičkou Slavíček Golf Academy trénuje ve čtyřech golfových resortech v současné době na 150 dětí, ze kterých je čtvrtina zařazena do reprezentačních skupin. „Když jsme před několika lety začínali, těch šikovných dětí se našlo jen pár. Dnes mezi našimi svěřenci najdeme minimálně padesátku golfových nadějí, s výjimečným talentem,“ doplnil hrdě Tomáš Slavíček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám