Hlavní obsah

Rozhlasový pořad Siesta přivítá své posluchače přímo ve studiu

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou to posluchači, kdo je ve čtvrtek 24. ledna pozván na živé vysílání pořadu Siesta, které se bude točit ve studiu Českého rozhlasu Brno. Iniciativa se takto potkat vzešla od příznivců tohoto oblíbeného pořadu.

Foto: archiv ČR Brno

Zleva Věra Hotařová, Marcela Vondrová a Josef Veselý.

Článek

U mikrofonů budou všichni tři moderátoři pořadu – Marcela Vandrová, Věra Hotařová a Josef Veselý. 

Talk show s názvem Siesta vstoupila do programu stanice Český rozhlas Brno na konci roku 2010. Průvodci pořadu a těmi, kdo určovali témata i ráz hodinky, byli zpočátku Marcela Vandrová a Josef Veselý. Po čase se k nim připojila i zlínská moderátorka Věra Hotařová. „Velmi ráda přijedu za posluchači do brněnského studia a těším se na setkání s těmi, které zatím znám jen z jejich telefonátů,“ připojuje k živě vysílanému pořadu za přítomnosti posluchačů Věra Hotařová. 

Siestou označují encyklopedie krátké zdřímnutí po obědě. Ta rozhlasová Siesta však svým názvem naznačuje, že jde o nekonfliktní, příjemné a pohodové popovídání moderátora s posluchači na nejrůznější téma doplněné hudbou.

Pořad Siesta vysílá Český rozhlas Brno každý všední den od 13 do 14 hodin. Oblíbení moderátoři se ve studiu pravidelně střídají, ale 24. ledna přijdou za posluchači, do největšího studia na Beethovenově ulici, všichni tři.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám