Hlavní obsah

Razula je opět v provozu, v sobotu láká lyžaře i na zabijačku

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplejší počasí posledních dnů přidělalo vrásky na čele řadě provozovatelů lyžařských středisek, mnozí museli sáhnout k omezení provozu. Jedním z míst, která o víkendu přesto nabídnou lyžařům vyžití, bude Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích v Beskydech.

Foto: Josef Vrážel

Sjezdovka Razula bude od pátku opět v provozu.

Článek

Také zde počasí vlekaře v minulých dnech potrápilo. „Zatímco rodinná sjezdovka Horal byla i přes zhoršené počasí v minulých dnech otevřena bez přerušení, sjezdovku Razula jsme se rozhodli během týdne zavřít. Chtěli jsme v teplejším počasí uchránit její povrch pro víkendové lyžování, což se nakonec podařilo. Od pátku 12. ledna tak bude i Razula opět otevřena,“ uvedl šéf Ski areálu Razula Martin Pařízek.

Na obou sjezdovkách areálu se od zítřka opět lyžuje od 8:30 do 17:30 hodin. Razula je v provozu jen ve spodní části, proto se zde lyžuje se slevou 20 procent.

„Předpověď počasí naštěstí slibuje postupné zlepšování podmínek, o víkendu má opět mrznout a jakmile to bude možné, opět plánujeme spustit sněžná děla,“ dodal Martin Pařízek.

V sobotu 13. ledna je pro lyžaře připravena také doprovodná gurmánská akce v Bistru Razula na úpatí sjezdovky Razula s nabídkou zabijačkových specialit řezníka Luďka Matyščáka, vítěze soutěže o nejlepší valašskou klobásu Karlovského gastrofestivalu 2017. Lyžaři i další návštěvníci si mohou pochutnat na tlačence, jelitech, jitrnicích, uzených žebrech, vepřovém kolenu, zabijačkové polévce a dalších specialitách.

Reklama

Výběr článků

Načítám