Hlavní obsah

První písek pro turnaj Světové série FIVB v plážovém volejbale je už v Ostravě

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beachvolejbalová akce roku v České republice se blíží. V Dolních Vítkovicích, kde se od 20. do 24. června uskuteční 4*hvězdičkový turnaj Světové série FIVB v plážovém volejbalu - Ostrava Beach Open, je už první písek.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 5.6.2018 První písek pro turnaj Světové série FIVB je v Dolní oblasti. - DOV

Článek

Prvních devět kamionů s pískem dorazilo do areálu v pátek dopoledne. Celkem se jedná o 270 tun z celkového množství 1700 tun písku.

Pod vysokými pecemi vyroste v nejbližších dnech celkem šest kurtů pro plážový volejbal. Areálu bude dominovat centrální kurt s kapacitou 2700 diváků, k dispozici budou další tři hrací a dva tréninkové kurty. Lákadlem kurtu bude také velkoplošná obrazovka. Pro diváky bude připravena fan zóna, chybět nebude bohatý doprovodný program.

V hlavní soutěži turnaje Světové série FIVB v plážovém volejbalu Ostrava Beach Open se představí 32 mužských a 32 ženských dvojic, mezi nimiž by neměly chybět nejlepší české páry Markéta Nausch Sluková, Barbora Hermannová, pár Michala Kvapilová, Kristýna Hoidar Kolocová. Mezi muži dvojice Ondřej Perušič, David Schweiner.

„Do prodeje jdou vstupenky na turnaj. Úvodní část turnaje (středa - pátek) budou moci fanoušci zhlédnout zdarma. Ceny vstupenek na víkend se pohybují od 100 do 200 korun. K dispozici je také permanentní vstupenka na oba víkendové dny. V sobotu se bude platit za vstup do areálu. V neděli pak bude vstup do areálu zdarma, ale bude se platit za vstup na centrální kurt, kde se odehraje osm posledních zápasů,” informoval Štěpán Sedláček, člen komunikačního týmu turnaje Světové série FIVB v Plážovém volejbale.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám