Hlavní obsah

Pro žáky v Třebíči připravili čtyřdenní fotbalový kemp

Novinky, Pavel Svoboda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za názvem Technika, myšlení, odvaha se skrývá čtyřdenní fotbalový kemp, který je pro zájemce žákovského věku připraven v Třebíči.

Foto: Filip Veškrna
Článek

Ve dnech 17. ař 20. listopadu pořádá Česká fotbalová akademie ve spolupráci  s Fotbalovou školou Třebíč podzimní fotbalový kemp pro kategorii mladších a starších žáků.

Na čtyři dny plné fotbalu si hlavní trenéři  ČFA – Aleš Křeček (hlavní trenér druholigového Slovanu Varnsdorf a trenér mládežnických reprezentací U16 a U19) a Martin Daněk (šéftrenér přípravek FŠ Třebíč) – připravili tréninky zaměřené především na zdokonalování dynamické techniky, zejména pak na úspěšné řešení soubojů jeden na jednoho.

Protože sezóna mládežnických fotbalových soutěží již skončila, bylo by škoda nevyužít volný víkend - bude možnost ho strávit s kamarády při  nejoblíbenějším sportu na světě.  Porovnat si své dovednosti na kemp přijedou hráči z různých koutů České republiky.

Fotbalový kemp není jedinou aktivitou, kterou se zabývá Fotbalová škola Třebíč a Česká fotbalová akademie. Více podrobností o akci i jiné nabídce naleznete na  www.ceskafa.cz a www.fstrebic.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám