Hlavní obsah

Příznivci počítačových her mají sraz v Praze

Novinky, Jan Štefánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha se v sobotu 20. prosince stane cílem všech milovníků počítačových her, streamovaných videí, nebo Let’s Play. Bude se zde totiž konat letošní poslední zastávka oblíbené Turné LP Warm-Up, odehrávající se v prostorech obchodního centra Letňany v odpoledních hodinách mezi 14. a 19. hodinou. Vstup bude zdarma.

Foto: Jan Štefánek
Článek

Návštěvníci se zde budou moci osobně setkat se spoustou svých idolů a tvůrců nejoblíbenějších videí na internetu. Nebudou chybět ani profesionální hráči počítačových her, nejznámější Let’s Playeři, kteří svými videi inspirují nové hráče a stejně jako na předchozích zastávkách v jiných městech, bude i zde velkolepý doprovodný program.

Celou událost budou doprovázet přednášky na hry, internet, youtube a zábavná vystoupení spojená s autogramiádou největších celebrit českého internetu. Součástí bude také herní zóna vybavená profesionálními herními sestavami z mistrovství ČR v počítačových hrách HAL3000 MČR Pro, kde se budou moci návštěvníci přihlásit a vyzvat vybranou celebritu na souboj v legendární hře League of Legends nebo Counter-Strike.

Že se bude opravdu na co a na koho koukat dokazuje tento seznam celebrit: TVTwixx (Danny a Kiril), Expl0ited, House, Fimlar, McCitron, Matúš, Nici Koderová, StyleWithMe, Hemulka cosplay, Lenča a Myška,  WheeGameplays, Ginger cosplay, GrumpyCait cosplay,  Fayne, TheProph, SenTinel, Matthew, DesmondsLetsPlays, FreezyBros, Natyla, TheMadKyo, Datel, RADUNA, Blazer,The Insidia, Plecka8, Nickmen, Andy Nell, Carrie Kirsten, VannerTV, Fresscoot, Nerox, Tabitha, AnyOli, Párátko a mnoho dalších, bez kterých by český youtube nebyl ta pravá zábava.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám