Hlavní obsah

Příbramský Fashion Second Hand potěší i pomůže

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Příbrami se v sobotu 11. dubna sejde dav žen a budou si měnit, nakupovat a prodávat oblečení, které již nepoužívají. Důležité je, že neprodané oblečení, které se ženám nebude již hodit, poputuje na dobročinné účely.

Foto: Jitka Doubravová

Fashion Second Hand

Článek

Po inspiraci z veleúspěšného pražského Jarmarku, který se koná pravidelně na jaře a na podzim, se podobná akce uskuteční v menším stylu i v Příbrami. 

Fashion Second Hand se koná v sobotu 11. dubna od 9:00 – 12:00 v tělocvičně 4. ZŠ Příbram na Jiráskových sadech. Vchod do tělocvičny je z boku z parku Zátiší (od Sokolovny).

Fashion Second Hand nebude pouze o prodeji a výměně oblečení, ale bude to takové příjemné sobotní dopoledne, kde se sejdou dámy a budou se skvěle bavit. Prodávat se může cokoli, co se módy týče.

„Nápad vznikl tak, že jsem se svou maminkou nemohla jet na pražský jarmark, který se koná pravidelně na jaře a na podzim v Holešovicích. Bylo mi to líto, tak jsem si řekla, když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi. A náhle byl nápad na světě. Oslovila jsem svou spolužačku a kamarádku Adrianu Handlovou, se kterou akci organizujeme, a s její pomocí i pomocí učitelů a ostatních spolužáků jsme ještě ten den akci naplánovali a zorganizovali,” uvedla jedna z organizátorek akce Jitka Doubravová.

Oblečení, které se neprodá, bude možno odložit do pytlů a následně organizátorky akce předají tyto věci charitě.

„Než aby nenošené věci končili v popelnici, vymysleli jsme dodatek, že je mohou prodávající nechat u nás a my je dále převezeme lidem, kteří je potřebují,” uzavřela Handlová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám