Hlavní obsah

Při Kralupské kličce 2012 se dařilo domácím krasobruslařkám

Novinky, Kateřina Horová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 36. ročník Kralupské kličky, soutěži v krasobruslení, se v sobotu 11. února konal na zimním stadiónu v Kralupech nad Vltavou. Krasobruslařky mohly porovnat své síly v několika kategoriích od přípravky až po žačky. Kralupské závodnice si vedly velice dobře a obsadily krásná umístění.

Foto: Kateřina Horová

Vítězka kategori Žačky B - Eva Hourová

Článek

V kategorii žačky B soutěžilo celkem 7 závodnic, z toho tři z Kralup. Talentovaná Eva Hourová, která v této kategorii závodí prvním rokem, obsadila první místo. Na třetí příčku svým výkonem vystoupala Eliška Roubíčková a šesté místo obsadila Maruška Henzlová. V kategorii přípravka – prvky se na prvním místě umístila Sofie Palečková, která svým výkonem všechny ohromila. Adéla Kimličková si také stoupla na „bednu“, protože v téže kategorii obsadila třetí místo.  

Domácí Michaela Juříčková v kategorii žačky mladší B obsadila tzv. bramborové čtvrté místo. V kategorii žačky nejmladší A, kde se zúčastnilo dvacet závodnic, z nichž byly tři domácí, obsadila Tereza Knězů krásné třetí místo za svou téměř bezchybnou jízdu, šesté místo pak získala Zdeňka Palečková a deváté místo Kristýna Pokorná, která zajela velice dobře.  

Další kategorií byly žačky nejmladší B - na 1. místě se umístila Klára Schmidtová, které se jízda také velice povedla.  

Celkově se kralupské závodnice umisťovaly na velice dobrých místech a trenérky byly s jejich výkony spokojeny. A nám nezbývá než se těšit na příští rok, až se v zimních měsících bude opět konat Kralupská klička.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám