Hlavní obsah

Přerované oslaví vrchol léta koncertem v trávě

Novinky, Romana Nitková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 30. července v 16.00 hodin propukne v zahradě Ornitologické stanice Muzea Komenského v Přerově oslava léta formou tradiční Zahradní slavnosti.

Foto: ORNIS

Zahradní slavnost ORNIS 2016

Článek

Jedná se v podstatě o největší kulturní akci, kterou ORNIS každoročně pořádá. Návštěvníci se jako vždy budou moci seznámit s činností ORNIS, prohlédnout si areál stanice a také sezónní houbařskou výstavu Mykokosmos.

Hlavní program slavnosti bude probíhat v příjemném exteriéru ORNIS v prostoru blízko zahradního jezírka. Děti i dospělí se mohou těšit na loutkoherce z kočovného divadla Já to jsem Víti Marčíka mladšího, kteří pod širým nebem zahrají pohádku Pinocchio.

V 17.30 to rozjede originální kapela české hudební scény Vltava, která je nezaměnitelná pro svoje texty a hudební nápady. Celá slavnost včetně koncertu proběhne tzv. „v trávě“. Každý návštěvník si najde pro posezení i relax své místo na louce ORNIS a poslechu se bude oddávat přímo z lučního koberce.

Po skončení koncertu budou mít návštěvníci možnost užít si příjemnou atmosféru letního podvečera v rámci afterparty. V areálu ORNIS kde bude i nadále k dispozici občerstvení se rozhoří oheň, u kterého si mohou zazpívat či opéct klasické špekáčky.

Akce se bude konat za každého počasí. V případě deště proběhne v interiéru ornitologické stanice. Zvýhodněné vstupenky na Zahradní slavnost lze od 3. července zakoupit v předprodeji na několika místech v centru Přerova, a to v pokladně přerovského zámku, v prodejně hudebních nástrojů MUSIC CENTRUM na Wilsonově ulici nebo přímo v ORNIS na Bezručově ulici. Soutěživí zájemci mají šanci získat vstupenku zdarma v houbařském kvízu pořádaném na webových stránkách ORNIS do konce měsíce července.

Další informace: Mgr. Martina Hrazdírová; tel. 581 219 910 

Další informace: Mgr. Martina Hrazdírová; tel. 581 219 910  e-mail: hrazdirova@prerovmuzeum.cz 

www.ornis.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám