Hlavní obsah

Poslední lednový pátek patří svatebnímu veletrhu v Pardubicích

Novinky, Adéla Trávníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 30. ledna od 14 hodin začne v Pardubicích tradiční svatební veletrh, který letos své brány otevře již po jedenácté. Návštěvníky čeká zajímavý program i několik novinek.

Foto: Adéla Trávníčková
Článek

„Jsme velmi rádi, že i letos nabídneme snoubencům bohatý doprovodný program v podobě nejen módních přehlídek svatebních a společenských šatů, ale také v podobě praktický rad a informací vztahujících se ke svatbám. Přítomné dámy, nejen nevěsty, si například budou moci zasoutěžit v tom, která z nich správně a nejrychleji uváže pánskou kravatu,” informovala Adéla Trávníčková, jednatelka pořadatelské agentury.

Veletrh však není jen o módních přehlídkách šatů. K dispozici budou snoubencům profesionálové, u nichž budou moci řešit detaily a plány pro svou svatbu.

„Snoubenci pro svůj velký den na veletrhu najdou opravdu všechno. Začneme výběrem místa pro obřad, dále pro svatební hostinu, budeme pokračovat svatebními šaty pro nevěstu, družičky a oblečením pro ženicha a svatební hosty. Jistě si snoubenci vyberou z bohaté nabídky snubních prstenů, dále také svatebních dortů a cukroví, svatebních kytic a dekorací nebo svatebních doplňků. Můžeme skončit například až nákupem ručně šitého podvazku,” doplnila Yvona Bulušková, manažerka svatebního veletrhu.

„Co nás těší asi nejvíc, je fakt, že letošní svatební veletrh je větší a nabídne návštěvníkům víc než vloni. Oproti loňskému 10. ročníku jsme nabídku pro návštěvníky rozšířili přibližně o 25 procent profesionálů. Nová je i kreativní soutěž o svatební dort,” dodala Adéla Trávníčková.

Svatební veletrh se koná ve foyer budovy ČSOB Pojišťovny v Pardubicích na Masarykově náměstí. Vstup je tradičně zdarma.

Aktuality z veletrhu najdete na facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám