Hlavní obsah

Policie pátrá po mladíkovi. Od pátku se nevrátil domů, mobilní telefon má vypnutý

Novinky, Ondřej Kořínek

Písecká policie pátrá od pondělí 5. března po jednadvacetiletém mladíkovi. Ten odešel v pátek 2. března od babičky a dosud se nevrátil. Mladík působí uzavřeně, má introvertní povahu.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Daniel Housar

Článek

Písecká policie i rodina se obrátily na sdělovací prostředky s naléhavou žádostí o pomoc v pátrání po Danielu Housarovi, kterého příbuzní pohřešují od pátku 2. března. Mladý muž odešel z místa trvalého bydliště z obce Dolní Neresce již 29. února k babičce, která bydlí v Písku v ulici Dr. M. Horákové. Odtud telefonoval v pátek otci a poté se již neozval.

Mobilní telefon má vypnutý a s sebou má asi 500 korun a vlastní režijní jízdenku Českých drah - mohl by tudíž cestovat vlakem.

„Pohřešovaný odešel oblečen do kostkovaných kalhot v šedé barvě, kostkované modré košile a černé zimní bundy s červenou podšívkou. Na nohou měl hnědé boty – „farmářky“ a na zádech měl černý batoh,“ informovala policejní mluvčí Kamila Ingrišová.

Jednadvacetiletý muž je vysoký 165 až 170 cm, hubené postavy. Má modré oči, hnědé, rovné, středně dlouhé vlasy. Informace o pohřešovaném přijmou policisté na lince 158, nebo přímo kriminalisté na lince 974 235 440.

Reklama

Výběr článků

Načítám