Hlavní obsah

Po muži, který lákal chlapce na cukrovinky, pátrá policie

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již v polovině března informovala pražská policie o muži, který do vozidla lákal 10letého chlapce. Ve středu 4. dubna policie zveřejnila identikit muže, po jehož totožnosti policisté pátrají.

Foto: Policie ČR

Identikit neznámého pachatele

Článek

K případu došlo v úterý 13. března odpoledne v Praze 4 na konečné autobusové linky 148. U chlapce zde zastavilo vozidlo Škoda Felicia bílé barvy začínající SPZ 3A65… Policisty o tom informovalo vedení školy, kterou žák navštěvuje.

Neznámý muž zastavil u chlapce a nabídl mu cukrovinky, aby ho nalákal do vozidla, to se mu ale nepodařilo. Chlapec vše oznámil vedení školy. Kriminalisté v prvních dnech pracovali pouze s popisem pachatele, až nyní se jim podařilo sestavit identikit podezřelého.

„Muž byl podle všeho oblečen do černých šusťákových kalhot nebo tepláků a mikiny tmavě zelené barvy s kapucí. Byl zhruba 170 centimetrů vysoké postavy, černých nebo šedých nakrátko ostříhaných vlasů. Měl oválný obličej, obloukovité obočí, střední nos a na pravé straně od něj drobnou pihu,“ popsala policejní mluvčí Andrea Zoulová hledaného pachatele.

Reklama

Výběr článků

Načítám