Hlavní obsah

Plzeňský centrální obvod zve seniory na seminář o bezpečnosti

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velice zajímavý seminář o bezpečnosti seniorů se uskuteční v úterý 11. února v zasedacím sále budovy Úřadu městského obvodu Plzeň 3 od 14.00 hodin.

Foto: Hynek Mojžíš

ÚMO 3 pořádá seminář pro seniory, kteří by se rádi lépe orientovali v problematice ochrany před podomním a pouličním prodejem a prodejními akcemi.

Článek

Seminář o bezpečnosti je určen pro nejširší veřejnost z řad seniorů, kteří by se rádi lépe orientovali v problematice ochrany před podomním a pouličním prodejem a prodejními akcemi.

Senioři se také dozvědí, jak předcházet okradení, přepadení či vloupání do bytu.

Na semináři bude zdarma distribuován kalendář s radami pro seniory, brožura Obezřetnost se vyplácí, informační brožura Bezpečné město a kapesní alarm. Senioři mohou navíc využít možnost objednání bezplatné instalace bezpečnostního řetízku, či panoramatického kukátka na dveře do bytu.

Seminář se uskuteční ve spolupráci Komise bezpečnosti Rady Městského obvodu Plzeň 3, Odboru bezpečnosti a prevence kriminality Magistrátu města Plzně, Odboru účtování a daní Magistrátu města Plzně, Městské policie města Plzně a Police České republiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám