Hlavní obsah

Ples Pelclova divadla a města Rychnov nad Kněžnou chystá své druhé pokračování

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vloni nastartovaná tradice divadelních plesů v Rychnově nad Kněžnou má 24. ledna své druhé pokračování - ples Pelclova divadla ve Velkém sále tohoto kulturního stánku.

Foto: Kultura s.r.o. (archiv)

Ples Pelclova divadla v Rychnově nad Kněžnou.

Článek

Události číslo jedna v rychnovské plesové sezóně, kterou Ples Pelclova divadla bezesporu je, odpovídá i program.

Hostem večera bude moderátor a mistr animace hvězd českého uměleckého nebe Petr Martinák. O hudební stránku se postará skupina Errori z Opočna a vedle samotných návštěvníků plesu se parketě objeví i tanečníci, kteří už protancovali nejedny podrážky.

S ukázkou standardních tanců se představí Lukáš Veselka a Lenka Mikešová z taneční školy Bonstep z Hradce Králové, během večera dostane prostor také taneční skupina Womens s vystoupeními „Americano“ a „Abba dance“.  

Každý účastník plesu má šanci se nejen výborně pobavit, ale také si domů odnést „něco na památku“, protože všechny vstupenky jsou slosovatelné.

Lydie Skalická z týmu pořadatelů prozradila, jaké ceny budou ve hře. „Hlavní cenou bude tablet. Dále vylosujeme majitele abonmá na jaro 2015, vstupenky na Poláčkovo léto nebo koncert Katapultu. Potěšíme i milovníky dobrého jídla, neboť lze získat poukaz do Taverny, Penzionu U Zvonu i Hotelu Havel,” uvedla Skalická. 

Na otázku, co bylo impulsem pro Kulturu s.r.o. a město Rychnov k uspořádání Plesu Pelclova divadla, Lydie Skalická odpověděla: „Asi i to, že plesů konaných v Rychnově ubývalo, a tak jsme chtěli, aby lidé měli možnost se přijít pobavit do příjemného prostředí Pelclova divadla a nemuseli za zábavou vyjíždět do okolních měst.“  

Tancechtiví obyvatelé Rychnova i okolí si mohou vstupenky rezervovat na Kultuře Rychnov, s.r.o. již nyní.   

Reklama

Výběr článků

Načítám