Hlavní obsah

Perfektní spolupráce strážníků přispěla k zadržení celostátně hledaného

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perfektní spolupráci předvedli městští strážníci z Říčan a následně z Prahy. Zadrželi dva agresivní opilce, jeden byl v celostátním pátrání.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

V pondělí odpoledne přijali strážníci z Obvodního ředitelství Městské policie Praha 15 žádost o součinnost od Městské policie Říčany, s tím, že v ulici Pod Bahnivkou se nachází dva agresivní opilí muži, kteří na autobusové zastávce Průmyslový areál Říčany kopali do skleněných výplní.

Muži na zastávce popíjeli alkohol a navíc slovně napadali kolemjdoucí. Vzhledem k tomu, že se muži přesunuli na katastrální území Prahy, byli na místo vysláni pražští strážníci.

„Hlídka provedla kontrolu totožnosti a zjistila, že na jednoho z mužů byl vydán příkaz k zatčení a je v pátrání Policie ČR. Strážníci ho proto předali Policii ČR k dalšímu opatření. Druhý muž byl tak opilý, že neudržel rovnováhu a ohrožoval svůj život a zdraví, strážníci na místo přivolali specializovanou autohlídku pražské městské policie pro odvoz opilců. Ta agresivního muže s pouty na rukou převezla na záchytnou stanici,” informoval mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák.

Chováním obou mužů se budou zabývat úředníci příslušného správního orgánu.

Reklama

Výběr článků

Načítám