Hlavní obsah

Pardubická 6 pokřtí nové CD

Novinky, Karel Novotný

Pardubická 6 bude křtít své druhé CD za spoluúčasti hostujícího souboru Pepíno Band z Kutné Hory. Koncertu se zúčastní pozvaní hudební skladatelé a textaři dechové hudby.

Foto: Karel Novotný

Pardubická 6

Článek

Křest nového CD připravila malá dechová hudba Pardubická 6 na sobotu 19. listopadu ve velkém sále Kulturního domu Hronovická v Pardubicích.

Kapela oslaví v příštím roce 10. výročí vzniku - za svoji krátkou dobu si získala přízeň široké veřejnosti. Kapelník Láďa Šauer dal dohromady partu skvělých muzikantů, kteří spolu se zpěvačkou Lenkou Čejkovou rozdávají potěšení z hezkých písniček všem posluchačům. Hitem se nesporně stala písnička Něžné konvalinky, která je jednou z nejvíce žádaných při pořadech na přání posluchačů.

Jako hosté v Pardubicích vystoupí soubor Pepíno Band z Kutné Hory. Jeho členové hrají písničky z časů dávno minulých a znovu nově oprášených. Výběr skladeb je vhodný pro všechny generace posluchačů.

Moderátorkou koncertu bude velice oblíbená zpěvačka a herečka Jana Trojanová, která dokáže zaujmout svým projevem i šarmem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám