Hlavní obsah

Otevřený turnaj integrované boccie hostila Osová Bítýška

Novinky, Stanislav Merunka

V sobotu 28. září uspořádal Handicap Sport Club Velké Meziříčí pro Asociaci integrovaných sportů o. s., ve sportovní hale Centrum kultury, sportu a zájmových činností v obci Osová Bítýška již 3. ročník otevřeného turnaje O pohár starosty obce Osová Bítýška v integrované boccii družstev.

Foto: Jiří Charvát

účastníci turnaje

Článek

Turnaj se za dobu svého konání stal jak mezi hráči, tak i rodinnými příslušníky hráčů, velmi oblíbeným pro svoji pohodovou atmosféru, a proto i letos nebyla účast celkem 15 tří a vícečlenných družstev, která byla rozdělena do tří skupin překvapením. Celý turnaj se odehrál na čtyřech kurtech speciálně upravených pro toto sportovní odvětví.

Slavnostnímu zahájení sportovního dne a předáni cen všem zúčastněným byl přítomen starosta obce Osová Bítýška Josef Mach, který věnoval poháry pro nejlepší družstva.

Po celodenním zápolení v přátelské atmosféře, se do konečných bojů o stupně vítězů probojovala družstva Rychlé želvy ze Žďáru nad Sázavou a Dřezejčtí vlci z DS Březejc. Z tohoto duelu si třetí místo odvezlo družstvo Rychlé želvy a ve finále se utkalo družstvo Lužáci II – loňský vítěz a družstvo Březejckých  medvědů z DS Březejc – letošního nováčka. Finálový zápas jednoznačně ovládlo družstvo Lužáci  II a zaslouženě obhájilo loňské vítězství.

Pořadatelé děkují obci za skvělé zázemí pro uskutečnění turnaje, zaměstnankyním školní jídelny, panu Štětkovi, správci tělocvičny, firmám Vezeko s. r. o., Elmaco elektroinstalace Martin Dvořák, AD servis Jaromír Ambrož Vídeň, Městu Velké Meziříčí a Kraji Vysočina -  sponzorům turnaje. Dále firmě POEX Velké Meziříčí a. s., pálenici Karel Eliáš Kozlov, kteří věnovali své produkty jako ceny pro zúčastněné sportovce. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám