Hlavní obsah

Ostravští karatisté přivezli z pardubického turnaje 16 medailí. Tři zlaté vybojoval pětiletý talent

Novinky, Radek Vráblík

V sobotu 13. prosince se osm členů reprezentačního týmu Shotokan Karate Klub ATTFIS Ostrava zúčastnilo turnaje s názvem Karate Lions Cup 2014. V Pardubicích se rozhodně neztratili, přivezli 16 medailí.

Foto: Jakub Škoda
Článek

Nejúspěšnějším závodníkem klubu se stal pětiletý talent Lukáš Dobrozemský, který vybojoval tři zlaté medaile.

„Rada reprezentace klubu rozhodla o nasazení dvou členů ze zářijového náboru nových členů, konkrétně šlo o Natálii Strnadovou a výše zmiňovaného Lukáše Dobrozemského ve skupině dětí předškolního věku. Jsme rádi, že tito závodníci také uspěli na turnaji v Pardubicích,“ uvedla Veronika Škodová, reprezentační trenérka karatistů z klubu ATTFIS Ostrava.

Lukáš Dobrozemský zvítězil v disciplínách: Kihon-Ido do 6 let, superkick a mini kumite do 6 let. Na krásném pátém místě se umístil v kategorii 7 - 9 let KATA OPEN.

Dále se pak na turnaji představili stálí členové reprezentace. Amálie Ondroušková vyhrála svou kategorii kata mladších žákyň ve které vybojovala bronz Lucie Petrušková a z kategorie superkick získala Amálie také zlato.

Natálie Strnadová si z Lions Cupu odvezla bronzovou medaili z kata a stříbrnou medaili z disciplíny superkick. Eliška Čubová se stala stříbrnou medailistkou v kata a k tomu přidala ještě bronzovou medaili z kumite.

Jakub Ferad skončil stříbrný v kategorii starších žáků, bronzovým medailistou se stal Jiří Pochman. Jakub Pochman vybojoval bronz v disciplíně kata a zlato v kumite. Jeho bratr Jiří si z Pardubic odvezl ještě bronz z kumite.

Reklama

Výběr článků

Načítám