Hlavní obsah

Ostrava se chystá na tradiční vinobraní

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 20. září od 15 hodin se v městském obvodu Ostrava-Jih uskuteční tradiční vinobraní před Kulturním domem AKORD!!! na Náměstí SNP. Chystá se jarmark, zábava, burčák a bohatý kulturní program.

Foto: Zdroj: KD AKORD !!!, Ostrava- JIH
Článek

Hned na začátek je připraven program pro nejmenší. V 15 hodin zahraje Divadélko Sluníčko O Budulínkovi a jiné pohádky se zvířátky.

Jako hlavní hosté vystoupí špičkoví Screamers se svou velkolepou travesti show. Ti budou návštěvníky provázet od 16 hodin v několika blocích celým odpolednem.

Také se představí dětský pěvecký sbor KO-KO společně s ostravským písničkářem Mendošem. Na své si příjdou i fanoušci street dance a break dance při vystoupení dětské taneční skupiny Respekt Dance Crew. O akční biketrialovou podívanou se postará ostravský klub Metan Trials Show.

"Na závěr programu zahraje a zazpívá jeden z nejlepších evropských imitátorů Elvise Presleyho Vláďa Lichnovský s kapelou Elvis Presley Revival Band. Mj. se může pochlubit titulem "druhý" nejlepší Elvis Evropy 2004, který získal na největší evropské soutěži (Europe´s No 1 Elvis Contest ) v anglickém Blackpoolu," pozvala zájemce Zuzana Vinklárková z produkce Kulturního domu AKORD!!!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám