Hlavní obsah

Osmého ročníku fotbalového Jaga Cupu se zúčastní i liberečtí hokejisté

Novinky, Pavel Skalník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 8. ročník úspěšného fotbalového turnaje Jaga Cup je letos na programu 23. června na hřišti divizních Polep u Kolína.

Foto: Pavel Skalník
Článek

Tak jako vloni se zúčastní 8 mužstev z celých Čech. Např. extraligoví hokejisté z Liberce, ústecký kraj zastoupí Sokol Malé Březno, místní region zastupuje např. Veletov či borci z Pašinky.

I letos je připraven velmi slušný kulturní a sportovní program. Jako hosté vystoupí kaskadérská skupina Extreme Cascaders Team, taneční studio D´Angelo, skupina historického šermu Armagedon. Večerní hudební produkci zahájí pražská rocková skupina JAGABAB se svojí ohňovou show a po velkolepém ohňostroji se o zábavu postará taneční skupina PEKLO. Celým dnem bude provázet a moderovat skupina TOXIC MEJDANS s DJ FooTER a MJ SkeY.

Na plný den nejen dobrého sportu, kultury a jídla a pití zvou pořadatelé a také místostarosta Kolína ing. Bc. Jan Pospíšil, který si  tento ročník vzal pod patronát. Začátek je plánován na 10.00 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám