Hlavní obsah

Organizátoři slibují Tropickou charitativní pouť přímo u Rozkoše

Novinky, Jiří Horák

Ve dnech 6. – 8. července se mezi Tropicalem v České Skalici a přivaděčem vody do údolní nádrže Rozkoš uskuteční 6. ročník Tropické charitativní pouti. Pro návštěvníky je za dobrovolné vstupné připravený výjimečný program. Vývoj počasí dává tušit, že i letošní ročník bude opravdu tropický.

Foto: Jiří Horák videovize.info

Jsou připraveny nejen pouťové atrakce. Přijďtě se pobavit, odpočinout si a přispějte na dobrou věc.

Článek

Těšit se můžete zejména na sobotní velkou večerní hasičskou fontánu.

Super program je ale nachystaný na všechny tři dny, vždy od 11 hodin dopolene až co budou síly stačit. Jsou připraveny malování na obličej, seskok parašutistů, vystoupení náchodského světoznámého kouzelníka Mr. Carlo, barmanská a ohnivá show, množství extrémních pouťových atrakcí, loutkové divadlo BOĎI z Jaroměře, kolona obřích tříkolek, přelet Dračí letky z Trutnova a třeba také projížďka na velbloudech. Vše doprovodí ohromný počet kapel s více či méně drsnými názvy.

Pomůžete potřebným

Když přijdete strávit rozkošný tropický víkend, pomůžete dobré věci. Dobrovolné vstupné je určeno Ústavu sociální péče v České Skalici a dětem postiženým mozkovou obrnou. Navíc každý, kdo dorazí v tropickém převleku, obdrží překvapení na místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám