Hlavní obsah

Opilý muž skončil na záchytce, v krvi měl čtyři promile alkoholu

Novinky, Daniel Vašut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opilý muž zaměstnal v pátek 14. prosince v odpoledních hodinách strážníky v Rožnově pod Radhoštěm.

Foto: Daniel Vašut
Článek

V silně podnapilém stavu se muž potácel u světelné křižovatky U Janíků a poté na autobusovém nádraží. Na ležícího opilého a polonahého muže upozornil strážníky občan, procházející po chodníku u světelné křižovatky U Janíků. Na místo byla vyslána motohlídka strážníků.

Mezitím již opilého muže sledovala kamerou obsluha kamerového systému. Než přijeli strážníci na místo, opilý muž riskantně přešel mezi jedoucími vozidly hlavní silnici I/35, poté znovu upadl na chodník. Po chvíli vstal a vrávoravým krokem odešel na autobusové nádraží, kde málem vstoupil do cesty přijíždějícímu autobusu.

Strážníci poté muže objevili na autobusovém nádraží, ležícího pod lavičkou na jedné ze zastávek. Jelikož agresivní a silně opilý muž nebyl schopen se strážníky komunikovat, byl na místo přivolán i lékař. Po vyšetření byl dvaatřicetiletý muž z Valašské Bystřice převezen strážníky do protialkoholní záchytné stanice v Kroměříži.

Svým jednáním se muž dopustil hned několika přestupků proti silničnímu provozu a veřejnému pořádku. Ty budou oznámeny správnímu orgánu. Vyšetřením na záchytné stanici se prokázalo, že muž měl v krvi 4,01 promile alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám