Hlavní obsah

Opilec skákal po projíždějícím autě jako King Kong

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kaskadérský kousek předvedl ve středu večer v pražské Celetné ulici mladý opilec. Posilněn alkoholem na těle i duši skočil na kapotu auta a začal pěstmi bušit do předního skla. Majiteli vozu se to pochopitelně nelíbilo a vše ohlásil projíždějícím strážníkům. Extempore mělo následně pokračování.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Řidič hlídce vypověděl, že když vůz zastavil, začal výtržník bušit pěstmi do čelního skla a poskakovat po karoserii automobilu. Strážníkům označil jako pachatele mladého muže, který stál opodál v hloučku lidí.

„Strážníci k mladíkovi přistoupili a vyzvali ho k podání vysvětlení a prokázání totožnosti. Z jeho dechu byl cítit alkohol. Ve chvíli kdy strážníkům předložil občanský průkaz, pokusil se opětovně skočit na jedno z projíždějících vozidel. V tom mu však strážníci zabránili. To ho naštvalo natolik, že se je pokusil fyzicky napadnout. Strážníci proti němu museli použít hmaty a chvaty sebeobrany a následně přiložit i pouta,” informoval mluvčí Městské policie Praha Rudolf Rubeš.

Protože vzniklo důvodné podezření ze spáchání trestného činu, přivolali na místo Policii ČR, která si celou věc převzala k dalšímu opatření.  

Reklama

Výběr článků

Načítám