Hlavní obsah

OC Forum Nová Karolina představuje novinky na poli eletromobility

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od elektro jízdních kol a koloběžek, přes tříkolky, skútry, motocykly až po vozítka, automobily, užitkové vozy a příslušenství představuje od pondělí 23. dubna rozsáhlá výstava v obchodním a zábavním centru Forum Nová Karolina v Ostravě.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 24.4.2018 Elektrizující výstava Nabitá kola v OC FORUM Nová Karolina

Článek

Expozice s názvem Nabitá kola volně navazuje na úspěšně realizovanou akci v roce 2016 s podtitulem Elektrokrásky spojenou především s výstavou elektromobilů a prezentací elektromobility.

Příchozí mají možnost od 23. dubna do 6. května obdivovat nejen vystavené exponáty, ale také zjistit více o aktuálních trendech v souvislosti s elektro dopravními prostředky a hybridními alternativami.

Akce se koná pod záštitou náměstkyně primátora města Ostravy Kateřiny Šebestové.

Mezi vystavovateli se představují výrobci a distributoři, kteří jsou lídry na poli elektromobility zaměřené zejména na jízdní kola, skútry a motocykly. Návštěvníci OC Forum Nová Karolina se budou moci seznámit například se značkami pod hlavičkou firem: TopKolo, Kuberg, Insportline, CLS deal, Invira či VXT.

V průběhu dvou týdnů si budou moci návštěvníci prohlédnout, ale v mnoha případech i vyzkoušet na sedm desítek kol, koloběžek, skútrů, motocyklů a dalších dopravních prostředků. V sobotu 28. dubna navíc proběhne tematický workshop s doprovodným programem, exhibicemi, soutěžemi a možností zkušebních jízd pro širokou veřejnost. K dispozici a otestování budou například městská, skládací, dětská, trekingová i horská kola a celoodpružená horská elektrokola značek Haibike, Leader Fox, Crussis, Agogs, Apache či Lektron.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám