Hlavní obsah

O pohár primátora, závody na bobech i dětský karneval. To vše na lyžařském svahu ve Zlíně

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi živo bude tento týden na lyžařském svahu ve Zlíně. Ve čtvrtek 14. března se tam pojede druhé kolo závodů O pohár primátora města Zlína, za účasti MUDr. Miroslava Adámka, primátora města Zlína. Začátek je naplánován na 19 hodin.

Foto: archiv provozovatele Svah Zlín

Dětský karneval v loňském roce.

Článek

O den později, v pátek 15. března, se na zlínském svahu uskuteční závody na bobech pro veřejnost s názvem King of Zibob. Těšit se můžete na skvělou podívanou, dobrou muziku i hodnotné ceny. Zájemci se do závodů mohou přihlásit přímo na místě, boby půjčíme. Celá akce začne v 15.00 hodin.

A rušno bude v areálu také v sobotu 16. března. Zlínský lyžařský svah za účasti Radia Kiss Publikum bude tentokrát patřit těm nejmenším, kteří se budou moci zúčastnit karnevalu v maskách. Soutěžit se bude o nejen o nejhezčí masku, ale také o nejhezčí maminku a tatínka. Připravena je ale spousta dalších soutěží a her. Všichni dostanou malý dárek a chybět nebude také tygří tombola. Zápis začne o půl deváté ráno, samotný start pak přesně v 9 hodin.

V době konání akcí bude hlavní svah pro veřejnost uzavřen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám