Hlavní obsah

Nový klip Lenky Lo Hrůzové v Ostravě pokřtí Jožo Ráž 

Novinky, Andrea Matvejová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 3. února pokřtí zpěvačka Lenka Lo Hrůzová v ostravském Klubu Akord svůj nový videoklip k písni Rouhání. Pozvání na křest přijal i slovenský hudebník Jožo Ráž, který již dříve se zpěvačkou natočil duet Neodchádzaj.

Článek

Lenka Lo Hrůzová po vítězství v Hlasu Československa v roce 2014 nevyužila nabídek velkých společností, což sice ztížilo a zpomalilo její hudební kariéru, ale v konečném důsledku tento krok umožnil zpěvačce v klidu řešit její tehdejší potíže s hlasivkami a umožnil jí přemýšlet o vlastní cestě. Ta v současnosti vede přes kvalitní autorskou hudbu.

Osobitou hudební tvář dodává zpěvačce vlastní kapela LoGarytmy, která tvoří páteř i jejího nového bluesrockového projektu Lo & The Calling Heart, doplněný o zkušené bluesové muzikanty. S oběma kapelami se Lenka představí v rámci ostravského únorového křtu.

Na této slavnostní akci v Akordu vystoupí také spříznění muzikanti se svými akustickými projekty Comar in the Cube, Zdendalele Band - a také Lenčina spolužačka z Lidové konzervatoře v Ostravě, talentovaná třináctiletá Anna Opartyová.

Vstupné na večer plný hudby bude dobrovolné, ale skalní fanoušci budou mít možnost zakoupit si VIP vstupenku (viz www.dk-akord.cz), která umožní dřívější vstup do klubu - a tím i přednostní rezervaci místa v sále, účast na zvukové zkoušce, společné foto s Lenkou od profesionálního fotografa a upomínkové předměty včetně CD s novým klipem.

Pod režií videoklipu k písni Rouhání je podepsán Mejla Basel, který natočil klipy např. pro Lucii Bílou, Davida Stypku, Markétu Irglovou nebo Františka Segrada.

Trailer slibuje nevšední podívanou, zejména co se týče vizuální stránky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám