Hlavní obsah

Noční Krkonoše si lze vychutnat při prohlídce Stezky korunami stromů

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bílá sněhová pokrývka, obloha s myriádami hvězd, ledový vzduch a k tomu odborný výklad průvodce. To nabízí v sérii šesti prohlídek Stezka korunami stromů Krkonoše na Černé hoře. První startuje 6. února v 17.30 hodin, bude vedená hravou formou vhodnou i pro děti.

Foto: stezka krkonoše
Článek

Noční obloha se nejlépe pozoruje z míst nezasažených světelným smogem, jedna z nejideálnějších oblastí je Jizerka. Ale o nevšední zážitky, pokud bude jasná obloha, za což nikdo neručí, můžete zažít i na atrakci, která přilákala minulý rok do hor 330 tisíc návštěvníků. Stala se nejnavštěvovanější atrakcí severovýchodních Čech. 

„Noční prohlídky měly u návštěvníků v minulém roce velký úspěch, rozhodli jsme se je proto letos v období jarních prázdnin zopakovat. Lidé oceňují unikátnost zážitku a také odborný výklad průvodce. Dozví se mnoho zajímavostí o nočním lese i zvířatech. Prohlídky jsou navíc vedené hravou formou, takže se hodí i pro děti,“ uvedla Marie Jarkovská, ředitelka Stezky korunami stromů Krkonoše.

S průvodcem se dozvíte mnohé o horách, fauně i floře, budete moci určovat zvířata podle očí nebo srsti

Objednávky přes e-shop 

„Doporučujeme návštěvníkům s objednáním vstupenek na našem e-shopu nemeškat. Kapacita těchto prohlídek je totiž omezená,“ informoval Zdeněk Pop, marketingový ředitel Stezky korunami stromů Krkonoše.

Seznam termínů nočních prohlídek najdete na webových stránkách Stezky korunami stromů.

Další informace: www.stezkakrkonose.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám