Hlavní obsah

Nevšední VIP hosté vystoupí na plese v Českých Budějovicích

Novinky, Ondřej Trojek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé 22. Salesiánského plesu opět slibují netradiční zábavnou podívanou. Na jednom z českobudějovických pódií vystoupí 26. ledna ojedinělé uskupení nevšedních VIP osobností. Během večera se vystřídají hned tři hudební skupiny.

Foto: Ondřej Trojek
Článek

Salesiánský ples si za více než 20 let své existence vybudoval v Českých Budějovicích své pevné místo a v každoroční plesové tradici patří mezi ty nejvyhledávanější (návštěvnost zhruba 500 lidí). Díky svému originálnímu a vždy překvapivému programu se vymyká „klasickým“ kulturním akcím (v rámci večera vystoupí jako hosté začínající studentská a romská hudební skupina, účast potvrdili i nevšední VIP hosté, kteří se představí v netradičním společném vystoupení).

TV spot k 22. Salesiánskému plesu naleznete k zhlédnutí zde.

Salesiánský ples je místem nejen hudby, tance a zábavy, ale především místem setkání a seznámení. Je místem setkání dárců a dobrodinců, bez jejichž štědrosti a velkorysosti by činnost a poslání Salesiánů v Českých Budějovicích jen stěží mohly existovat.                     

Salesiánský ples je jedinečnou společnou akcí všech subjektů Salesiánského díla v Českých Budějovicích, který se dlouhodobě věnuje charitativní, výchovné a pedagogické činnosti mezi dětmi, mládeží a sociálně slabými rodinami. 

Pořadatelé budou velice rádi, když si milovníci tance a dobré zábavy v letošní plesové sezóně zatrhnou právě datum 26. ledna a přijdou se povzbudit a pobavit do KD Vltava na 22. Salesiánský ples. Ten, kdo se nemůže Salesiánského plesu zúčastnit, ale přesto jej chce podpořit, může tak učinit zakoupením sponzorské vstupenky ve výši 100 Kč nebo věcným darem do tomboly. Cena standardní vstupenky je 190 Kč / studenti 120 Kč. Věcné dary do tomboly pořadatelé přijímají od 10. prosince 2012 na recepci Střediska.

Organizátoři 22. Salesiánského plesu v rámci programu návštěvníkům naservírují:

- atraktivní zábavný program v podání nevšedních VIP hostů

- půlnoční překvapení skupiny Apalucha

- bohatou tombolu

- po celý večer bude hrát (různé hudební žánry) kapela Globus (Hluboká nad Vltavou), jako hosté večera vystoupí začínající mladé kapely 4D band a Rytmic, které Středisko podporuje na jejich začínající hudební dráze    

Ti, kteří ještě stále nemají vstupenky, mají možnost si je zakoupit na recepci Střediska (Emy Destinové1) Po-Čt 8 - 19 hod. / Pá 8 - 12 hod. / Ne 11 - 12 hod. nebo přímo v den plesu v KD Vltava.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám