Hlavní obsah

Největší veletrh zájmových kroužků proběhne v Ostravě již tento víkend

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V galerii Avion Shopping Parku v Ostravě-Zábřehu se již tento víkend dětem a rodičům představí desítky dětských zájmových organizací, klubů a oddílů z Ostravy a okolí. Proběhne zde již 4. ročník Veletrhu zájmových kroužků.

Foto: Jiří Zerzoň
Článek

Svou nabídku aktivit pro děti i studenty představí například střediska volného času, jazykové školy, sportovní, technické, výtvarné, vzdělávací nebo taneční, pěvecké kroužky i spousta dalších.

„Účelem Veletrhu zájmových kroužků, který se těší velké oblibě,  je představit lidem, respektive hlavně rodičům a dětem, komplexní nabídku volnočasových aktivit v našem městě,“ vysvětlila Kateřina Ježková, ředitelka Avion Shopping Parku. Jak dodala, všichni přihlášení „vystavovatelé“ mohou své kluby a organizace prezentovat zcela bezplatně.

Začátek akce, která proběhne v prostoru před kavárnou Segafredo (u rybiček), je v sobotu i v neděli v 10 hodin dopoledne. Od 15 do 18 hodin bude po oba dny probíhat program na pódiu. Představí se zde desítky šikovných dětí, které předvedou to, co se právě ve svém kroužku naučily. V sobotu navíc proběhne od 15:30 autogramiáda hokejistů HC Vítkovice Steel. A v tento den dorazí v 17 hodin také Přemysl Kubala, účastník olympijských her v Londýně a reprezentant ČR v beachvolleybalu.

V Avionu uvidíte například zástupce:
Florbalového klubu FBC Remedicum Ostrava
1.Letky Sokol Ostrava-Poruba
florbal-hokejové přípravky HC VÍTKOVICE STEEL
sportovní gymnastiky TJ Sokol Moravská Ostrava
oddílu házené Sokol Hrabůvka
Triatlon klubu Ostrava a Sportklubu Metalurg
Tanečních klubů Akcent, Didedance, Trend, Katlen, Štefi, Tanečního studia Ostrava, Fiesta Dance
Střediska volného času Ostrčilova, Střediska volného času Ostrava-Zábřeh a TOM BVÚ – centrum pro volný čas a pomoc mládeži
sportovních oddílů bojových sportů

Reklama

Výběr článků

Načítám