Hlavní obsah

Na premiéru muzikálu Muž před pultem má už šumperské divadlo vyprodáno

Novinky, Tereza Schreiberová

Premiéra divadelního muzikálu Muž před pultem, která se odehraje v šumperském divadle v sobotu 29. ledna, je již beznadějně vyprodána. Doslova celosvětová premiéra muzikálu z dílny místních umělců přilákala desítky návštěvníků. O další reprízy je už nyní velký zájem.

Foto: Tereza Schreiberová

Alexandr Stankuš jako vedoucí prodejny

Článek

Autorem výjimečného divadelního počinu je virtuální dramatik Miroslav Tiedl, který diváka svým vyprávěním přenese o desítky let zpět, do socialistické samoobsluhy, kde se setkáváme s řadou groteskních postav: vedoucím prodejny Antonínem, skladníkem Edou, zelinářem Slávkem. Nechybí samozřejmě také dívčí osazenstvo prodejny: řeznice Lída, uklizečka či učnice.

V rolích netradičního muzikálu, který je vyšperkován chytlavými melodiemi z notového papíru Zdeňka C. Dočekala, se představí amatérští herci Alexandr Stankuš, Tomáš Wurst, Hanka Vonzino, Zuzana Stejskalová, Kamil Navrátil a další. Po boku jim bude statečně sekundovat herecký profesionál Petr Komínek.

Režisérské taktovky se ujala zkušená Bohdana Pavlíková, která má na svém režisérském triku už několik - ne méně očekávaných - představení.

Reprízy představení jsou naplánovány na 12. 2., 18. 2., 11. 3., 25. 3. Vzhledem k velkému zájmu se divákům doporučuje pořídit si vstupenky s předstihem nebo prostřednictvím Ticketportal.

Reklama

Výběr článků

Načítám