Hlavní obsah

Na nákup nejlevnějších vstupenek na Holešovskou Regatu zbývá už jen pár dnů

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen pár dnů zbývá na nákup vstupenek na oblíbený rodinný festival Holešovská Regata 2013 za nejlevnější ceny. Do konce prosince bude stát vstupenka pro dospělého pouze 250, pro děti 150 a rodinná pro dva dospělé a dvě děti 700 korun.

Foto: Tom Stehlík
Článek

"Od začátku příštího roku se ceny budou postupně zvyšovat, těsně před festivalem budou řádově o sto korun na osobu dražší," řekla Petra Svěráková z pořádající Agentury Velryba.

Návštěvníci se mohou těšit opět na dobrý hudební základ festivalu. Vystoupí například populární Miro Žbirka, který v Holešově dodatečně oslaví své 60. narozeniny, dále pak skupina Olympic, Aneta Langerová, kapela Fleret nebo Kamil Střihavka. Objeví se také Dan Bárta, Lenka Dusilová a další. Kompletní program zveřejní pořádající Agentura Velryba začátkem února.

Vstupenky jsou od 1. prosince k dispozici v prodejních sítích TICKETPORTAL a TICKETPRO.

Informace jsou také na oficiálním webu festivalu www.holesovskaregata.cz. 

Rodinný festival Holešovská Regata 2013 se v nádherných prostorách zahrad holešovského zámku uskuteční už potřetí. Vloni ho navštívilo skoro deset tisíc návštěvníků. Také příští rok se mohou fanoušci těšit na bohatý doprovodný program pro děti i dospělé včetně soutěže o nejoriginálnější vodní plavidlo. Ani tentokrát tedy nebudou chybět dětské atrakce, indiánské týpí, dračí lodě, prohlídky zámku, soutěž v přejezdu vodní lávky a mnoho dalších doprovodných aktivit, které z festivalu dělají něco víc než klasickou hudební přehlídku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám