Hlavní obsah

Na Divadelním plese budou sestry Elefteriadu zpívat a učit řecké tance

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divadelní ples, jedna z nejvýznamnějších společenských událostí v regionu, se letos bude nést v duchu úspěšného muzikálu Řek Zorba. V Městském divadle Zlín se v sobotu 2. února od 19 hodin bude konat už po dvaadvacáté.

Foto: archiv Robert Rohál

Na plese budou účinkovat sestry Martha a Tena Elefteriadu.

Článek

Večerem bude provázet herci Zdeněk Junák a Dušan Sitek. K tanci a poslechu zahraje COMBO ORCHESTRU GUSTAVA BROMA se skvělými sólisty, jeviště ovládne RETRO DISCO a nebude chybět ani předtančení v podání Taneční školy A+A Mědílkovi.

Hosty večera, během kterého dostanou návštěvníci plesu příležitost zatancovat si na také jevišti, budou sestry MARTHA A TENA ELEFTERIADU. A nebudou jen zpívat, ale také učit řecké tance.

O tradičně netradiční program ve Velkém sále se postará herecký soubor zlínského divadla v režii umělecké šéfky Hany Mikoláškové.

Jeden lístek vyjde na 777 korun. V ceně je zahrnuta večeře a láhev vína pro dvě osoby. Připravena bude také zajímavá a bohatá tombola.

"Netroufáme si podceňovat tajemnou sílu sedmiček, proto ta na pohled kostrbatá cena, proto jsme lístky začali prodávat 7. prosince. Štěstí není nikdy dost a je lepší ho přivolávat než pokoušet. Snad ho sedmičky v příštím roce všem aspoň trochu přinesou," věří ředitel divadla Petr Michálek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám