Hlavní obsah

Myška sveze děti i na snowtubingu a skútrech

Novinky, Alena Kiedroňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud zrovna trávíte s dětmi jarní prázdniny v Jeseníkách, můžete je přihlásit na příměstský lyžařský tábor s Myškou v Karlově. Za den nebo dva zvládnou nové dovednosti na lyžích a ještě se skvěle pobaví na sněhu při sjezdu na snowtubingu či sněžných skútrech.

Foto: Jaroslav Lukeš

Myška je živým maskotem a skvělou kamarádkou dětí zvládajících základy lyžování i zdatnějším z lyžařů.

Článek

„Tábor pořádáme ve Ski areálu Myšák poprvé – ve čtvrtek a pátek 5. a 6. února. Nabízíme ho už v prvním týdnu jarních prázdnin, kdy mají volno také školáci z Bruntálska. Kluci a holky nemusí sedět doma, podmínky na lyžování jsou opravdu výborné. Pokud bude zájem, jsme připraveni lyžařský tábor zopakovat,“ řekla Myška, čili Ivana Lukešová.

Příměstský lyžařský tábor je určen pro školáky od sedmi do třinácti let. V ceně za jeden či dva dny je vždy tříhodinový skipas, kompletní teplý oběd i s nápojem a odpolední program s Myškou.

Dítě musí být vybaveno teplým oblečením na lyžování včetně přilby a také oblečením na odpolední program, botami do sněhu a náhradními rukavicemi. Lyžařskou výbavu lze zapůjčit na místě. Tábor poběží při minimálním počtu patnácti děvčat a kluků.

Myška je oblíbeným živým maskotem areálu, připravuje pro děti karnevaly, diskotéky, nejrůznější soutěže a je děvčátkům a klukům skvělou kamarádkou. A zatímco se děti baví se svými vrstevníky, mohou si rodiče dopřát v klidu lyžování, nebo si dát kávu a sledovat dění v areálu.

Pokud budete v Karlově o víkendu, můžete si na Myšáku dát některou ze sýrových specialit. „Sýrová překvapení budu mít i pro děti. Na sobotní odpoledne připravujeme soutěže a v neděli od 15 hod se pojede rodinný závod dvojic v obřím slalomu,“ zve Myška.

Ski areál Myšák s modrou, 1100 metrů dlouhou sjezdovkou Family a dvěma červenými tratěmi FIS a Rukáv, malými sjezdovkami pro začínající lyžaře Pod lesem a Myšáček obsluhuje dvoumístná lanovka a krátké vleky. Na parkovištích u dolní stanice vleku se neplatí. Myšák je zapojen do jednotného odbavovacího systému Ski centra Malá Morávka – Karlov, což vítají zejména ti, kteří si chtějí sjet co nejvíce sjezdovek.

Reklama

Výběr článků

Načítám