Hlavní obsah

Muzikanti ve Stříbře přinesli druhý vánoční dárek

Novinky, Martina Sihelská

Šest kapel zahrálo o prvním vánočním svátku a ve stříbrském kulturním domě tak předalo svůj dárek návštěvníkům.

Foto: Martina Sihelská

Pořádající kapela Coward to rozjela na plné obrátky.

Článek

Tradiční Hudba jednoho města, která má být druhým dárkem od stříbrských kapel pod stromeček, se konala 25. prosince ve stříbrském kulturním domě.

Svůj hudební dárek předalo návštěvníkům šest kapel, a to Rocka Rolla, El Gato Negro, Abused, Skavare, Coward a Ragulin. Kulturní dům se rychle zaplnil.

"S účastí jsem velmi spokojen. Co mě překvapuje, je to, že na rozdíl od předešlých ročníků přišla letos převážně mladá generace, zatímco řada z našich skalních fanoušků nedorazila. Oceňuji však, že se naše kapely začínají líbit i dalším generacím," uvedl jeden z pořadatelů Miroslav Beneš.

Sál se zaplnil tanečníky a posluchači, mezi nimi byla i Ivana Hietelová ze Stříbra. "Já chodím na tuhle akci každý rok a letos je tu nejvíce návštěvníků, což je super. Osobně to beru jako to nejhezčí na Vánocích, že se těším na Hudbu jednoho města. Nejraději mám Bit A Nail a Skavare," řekla Hietelová.

Skupina Bit A Nail nehrála z důvodu nemoci, ale zastoupil ji Abused. "Abused mě mile překvapil. Na Bit A Nail podle mě nikdo nemá, ti kluci jsou nenahraditelní, ale tahle trojka, co to vzala za ně, byla taky dobrá, opravdu," ocenila členy Abusedu Jana Mareschová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám