Hlavní obsah

Motorkáři míří do Brna

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na brněnském výstavišti v pavilonu P ve čtvrtek začal Motosalon 2016, největší oborová prezentace ve střední Evropě. Zastoupena je většina firem, působících na našem trhu.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Na základě dohody společnosti Veletrhy Brno a motocyklové sekce Svazu dovozců automobilů se od roku 2010 koná MOTOSALON střídavě v Brně a Praze. Sedmý ročník se tak po dvouroční přestávce koná opět v Brně.

Veletrh byl dnes slavnostně otevřen za přítomnosti primátora města Brna Petra Vokřála, který i s dalšími osobnostmi přijel až k pódiu stylově - na motocyklu.

Milovníci jednostopých vozidel a čtyřkolek se mohou přijít pokochat naleštěnými posledními modely značek Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, BMW, Ducati, Harley - Davidson, Triumph, Peogeot, KTM, Husqvarna, Čezeta a dalších.

Vystaveny jsou klasické motocykly, od nich odvozené sportovní verze, čtyřkolky, přípojná vozidla, doplňky, příslušenství i oblečení. Zatímco minule vystavovalo 150 firem, letos je jich 230.

Veletrh lze navštívit ve čtvrtek do 19 hodin, v pátek 4. a v sobotu 5. března od 7 do 19 hodin a v neděli 6. března od 7 do 17 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám