Hlavní obsah

Motörhead na turné, šance i pro české fanoušky

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeští fanoušci kultovní rock/metalové kapely Motörhead mají ještě letos jedinečnou příležitost vidět svůj idol naživo.

Foto: archiv kapely

ilustrační foto

Článek

Britská legenda Motörhead, v jejímž čele již přes 30 let stojí ikonický Lemmy Kilmister, se svým jedinečným zvukem basy a hlasivek, vyrazila na turné na podporu dalšího studiového alba.

Jejich novinkové album The World Is Yours vyjde 13. prosince a bude obsahovat 10 zbrusu nových pecek. Na jeho vzniku se podílela celá současná kapela - Lemmy Kilmister - zpěv, baskytara (členem kapely od roku 1975), Phil Campbell - kytara (od roku 1984) a Mikkey Dee - bicí (od roku 1992), produkce a mixu se ujal Cameron Webb (Social Distortion, Silverstein, Pennywise, Strung Out).

Právě probíhající evropská část promo-turné k aktuálnímu albu bude mít i osm zastávek v Německu. Pro české fanoušky budou nejdostupnější poslední dva německé koncerty: 10. prosince Chemnitz – Arena a 11. prosince Mnichov – Zenith.

Motörhead-show je a zůstane jedinečnou a nezapomenutelnou událostí, proto bude určitě i v německu vidět plno českých Motörhead-fans.

Více info o probíhajícím tour na: http://www.imotorhead.com/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám