Hlavní obsah

Módní přehlídka ve stylu první republiky bude k vidění v brněnské vile Stiassni

Novinky, Kateřina Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 22. listopadu se mohou milovníci elegantní módy z doby první republiky těšit na módní přehlídku, která proběhne v luxusních prostorách vily Stiassni v Brně.

Foto: Kateřina Konečná

Módní přehlídka ve vile

Článek

Vila Stiassni, pro většinu brněnských obyvatel ovšem známější jako tzv. vládní vila, je pro návštěvníky otevřena již druhým rokem a postupně rozšiřuje i množství pořádaných kulturních akcí. Je otevřena celoročně a vždy od pátku do neděle mohou návštěvníci během prohlídky obdivovat krásu jejích honosných interiérů.

V úterý 22. listopadu od 19. hodiny pak tyto interiéry ožijí elegantní módou. Přímo ve schodišťové hale proběhne módní přehlídka, která návštěvníky přenese do časů první republiky, včetně líčení a účesů. Tato přehlídka završí doprovodný program k výstavě originálních vzorníků z textilní továrny Gebrüder Stiassni, které mohou návštěvníci během prohlídky shlédnout ještě tento víkend. Do vily je zapůjčilo Technické muzeum v Brně.

Prohlídka je pořádána ve spolupráci se Salonem první republiky.

Reklama

Výběr článků

Načítám