Hlavní obsah

Mladík sázel z mobilu své známé, způsobil ji desetitisícovou škodu

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sázení se dvaadvacetiletému mladíkovi z Frýdku-Místku zalíbilo natolik, že si od své známé několikrát vypůjčil mobilní telefon a bez jejího svolení si pak převáděl částky na svůj sázkový účet.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Mladík si u jedné ze sázkových kanceláří zřídil vlastní účet. Zřejmě se mu však nezamlouval fakt, že na tento účet musí převádět své peníze a až poté může uzavírat sázky. Jelikož lze platby na tento účet provést i z mobilního telefonu, zrodil se v hlavě mladíka plán, jak sázet a neutrácet své peníze.

"Při návštěvách místního baru si celkem v jedenácti případech zapůjčil od známé mobilní telefon a bez svolení pak z jejího účastnického čísla převáděl finanční částky a svůj sázkový účet," uvedl policejní mluvčí Vlastimil Starzyk.

Důvěřivé ženě muž během několika dní odčerpal bezmála 10 tisíc korun. "Dvacetiletá poškozená na podvod záhy přišla a chtěla své peníze zpět. Do dneška ji však vychytralý mladík nevrátil ani korunu," dodal mluvčí.

Mladíkovi bylo policisty sděleno podezření z přečinu krádeže, za který mu hrozí trest v odnětí svobody až na jeden rok.                              

Reklama

Výběr článků

Načítám