Hlavní obsah

Miss Junior si užily v bazénu a navštívily starostu Blanska

Novinky, Kateřina Hamr

Finalistky soutěže Miss Junior ve středu 31. října navštívily starostu města Blanska, Lubomíra Toufara, který převzal nad soutěží a finálovým večerem záštitu. Stalo se tak den před vyvrcholením 13. ročníku Miss Junior, které se totiž uskuteční právě dnes - v Blansku na zámecké sýpce.

Foto: archiv Miss Junior

Pana starostu Toufara návštěva finalistek soutěže Miss Junior zjevně potěšila.

Článek

Část dívek s panem starostou už hovořila, když plnily jeden ze svých denních úkolů, kterým bylo natáčení filmu. Dívky si vybraly téma město Blansko, a tak starostu navštívily již dříve,“ uvedla Karla Jasná z realizačního týmu soutěže.

Starosta Lubomír Toufar představil v krátkém projevu dívkám Blansko i okolí a pak si neformálně povídali. Dívky se s chutí posilnily nachystaným ovocem a dále pokračovaly do městského bazénu, kde navštívily také posilovnu. Jinak se pilovaly choreografie do hluboké noci.

Dívky se dnes večer představí hned v několika tanečních a přehlídkových. Jako hosté vystoupí duo Viral Brothers či Karel Frýd alias Plyšák se svojí show. V porotě zasednou mimo jiných módní návrhář Pavel Berky, herečka Nikol Štíbrová a zpěvačka Martina Pártlová. Společně se zpěvákem Mattem Pardussem se postarají o hudební vystoupení večera.

Přítomní diváci zhlédnou celkem pět denních sestřihů z pobytu dívek na zámecké sýpce v Blansku. A protože kapacita historického sál, kde finále proběhne, je poměrně omezená, můžeme všechny, na které se nedostala vstupenka, potěšit. Během prosince budou moci shlédnout záznam, vysílaný celoplošnou televizí. Velkou fotoreportáž od Jana Šibíka o zákulisí soutěže uvidí fanoušci soutěžících za několik týdnů na stránkách časopisu Reflex.

Reklama

Výběr článků

Načítám