Hlavní obsah

Mikulovský ples se uskuteční ve velkolepém stylu benátského karnevalu

Novinky, Jitka Sobotková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společenský ples města Mikulov se uskuteční 26. ledna ve stylu benátského karnevalu masek, s nádhernými výpravnými kulisami, vystoupením temperamentních brazilských tanečnic, zazpívá na něm šarmantní Jitka Zelenková, moderovat bude populární Monika Brindzáková a jeden z hostů vyhraje diamant.

Foto: archiv Město Mikulov
Článek

Velkolepý večer se pořádá v hlavním sále zámku, jehož historické prostory dodávají plesům výjimečnosti a aristokratického lesku. Dámy a pánové mohou zažít nádheru dávných maškarních bálů a stát se na jeden večer někým jiným – tajemnou kráskou či záhadným cizincem pod maskou.

Pravou karnevalovou radost z tance a pohybu vyjádří sambou skupina profesionálních tanečníků a hudebníků, která pracuje pod vedením choreografů z Brazílie. Hosté v průběhu večera zažijí i další atraktivní show – vystoupí vicemistři republiky v latinskoamerických tancích Filip Karásek a Sabina Pišková, nádheru pestrých kostýmů ukáže karnevalová show a mistrovství chutí, barev i žonglérského umu nabídne barmanská show.

Hudební program tvoří repertoár kapely Šarže 54. Vrcholem večera bude nepochybně vystoupení Jitky Zelenkové, dámy, která se drží již desetiletí mezi královnami domácí scény. Milovníci cimbálu se mohou těšit na muziku Jitky Ondráčkové a závěr večera pak bude patřit diskotéce.

Na plese nebude chybět výběr kvalitních vín a vynikající catering. Velmi atraktivní je rovněž možnost výhry v tombole – kromě mnoha atraktivních cen od řady sponzorů je velkým lákadlem diamant od společnosti Diamonds International Corporation.

Marcela Koňáková, ředitelka pořadatelské společnosti Mikulovská rozvojová, zve všechny příznivce plesové sezóny: „Ples bude opravdovou společenskou událostí – nevšední prostředí, nádherná vystoupení a vzácní hosté. Navíc se Mikulovští, kteří se již mezi sebou dobře znají, mohou bavit i tím, že budou poznávat své přátele ukryté pod maskami.“

Cena slosovatelné vstupenky je 400 korun. Předprodej lístků je v Turistickém informačním centru Mikulov na Náměstí.  "Zde si můžete také zakoupit různobarevné masky a škrabošky," dodala na závěr s pozváním na ples Marcela Koňáková.

Reklama

Výběr článků

Načítám