Hlavní obsah

Mikulovské Pivobraní nabídne lahodná piva a skvělou muziku

Novinky, Jitka Sobotková

Druhý srpnový víkend bude v Mikulově již tradičně patřit oslavě dobrého piva. Letošní V. ročník festivalu Mikulovské Pivobraní bude směsicí pivního jarmarku s ochutnávkami a rockového koncertu s hvězdami domácí i slovenské hudební scény.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

Brány mikulovského amfiteátru se otevřou v sobotu 8. srpna přesně ve 12 hodin.

Pivní fajnšmekři si budou moci vychutnat více než sedmdesát druhů tradičních i těch méně tradičních piv především od menších rodinných pivovarů z celé České republiky.

„Pro degustátory je připravena zajímavá novinka „dvoutinka“ – se speciálním pivním krýglem o objemu 0,2 l, díky níž budou moci návštěvníci ochutnat ještě více druhů piv a pivních speciálů. Vyhověli jsme tak především ženám a příznivcům skutečné degustace, tak věříme, že se osvědčí,“ řekla Veronika Žuravlova ze společnosti Bellato Group, která akci pořádá.

Na pivním jarmarku se o zábavu postará bohatý doprovodný program, pivní soutěže, hry, připraveny jsou i zábavní atrakce pro děti. 

Mezi 13. a 23. hodinou se představí také kapely No Name, Desmod, Ukulele Trouble Makers, Škwor, Citron, Last Station a Gate Crasher.

Reklama

Výběr článků

Načítám