Hlavní obsah

Mezinárodní veletrh drážní techniky hostí Ostrava

Novinky, Josef Zajíc

Mezinárodní veletrh drážní techniky, výrobků a služeb pro potřeby železniční a městské dopravy zahájil manažer veletrhu Ing. Stanislav Zapletal. Přivítal zástupce zúčastněných firem, které vystavují své výrobky a další komponenty.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 13.6.2017 Czech Rail Days Ostrava 13.-15.6.2017 Zahájení.

Článek

Přestřižení pásky 18. ročník Czech Rail Days Ostrava odstartovalo. Zatímco účastníci zahájení se rozešli po areálu nákladového nádraží, bezprostředně sousedící s hlavním nádražím Ostrava, za branou již stála slušná fronta zájemců, kteří si chtěli exponáty prohlédnout. 

Pořadatelé veletrhu Dny kolejové dopravy -  Railway Builder, s.r.o, M-Presse plus, s.r.o., Správa železniční dopravní cesty, s.r.o, České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s. ve spolupráci s Dopravním podnikem Ostrava, a.s a Institutem dopravy při VŠB - Tu Ostrava, očekávají v průběhu tří dnů již 100 000. návštěvníka.

V termínu od 13. do 15. června zájemci z řad odborníků i veřejnosti si budou moci prohlédnout železniční kolejová vozidla a jejich příslušenství, kolejová vozidla pro městskou hromadnou dopravu a její příslušenství, prostředky pro stavbu, provoz a údržbu železniční a tramvajové dopravní cesty, prostředky a zařízení pro provoz a údržbu kolejových vozidel, kombinovanou dopravu, informační technologii, služby pro drážní dopravu a manipulační techniku.

K průběhu veletrhu patří doprovodný program, tiskové konference a odborné semináře.

Otevírací doba:

13. června: 9.30 - 18.00 hodin

14. června: 9.00 - 18.00 hodin

15. června: 9.00 - 16.00 hodin

Vstupné: Dospělí 70 Kč, děti a studenti 30 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám