Hlavní obsah

Mezinárodní projekt Vivaldianno se představí také v Třinci

Novinky, Adéla Majerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vivaldianno je unikátní mezinárodní 3D představení, které cestuje po všech světových kontinentech a má za sebou vystoupení ve třiceti světových městech. V České republice se v příštím roce představí pouze v Praze, Brně a v Třinci.

Foto: Adéla Majerová

Unikátní mezinárodní 3D koncert s příběhem. Velkoplošné projekce, nejnovější technologie, barokní hudba s art-rockovým zvukem i moderní tanec.

Článek

Do třinecké Werk Areny přijede 3. května pod názvem Vivaldianno Reloaded.

„Půjčili jsme si název z druhého Matrixu, protože chceme akcentovat moderní technologie a Vivaldiho příběh vyprávět obrazem více současnou a stravitelnou formou,“ představil svou novou tour Michal Dvořák, autor projektu a člen kapely Lucie.

Ten se nedávno vrátil z Argentiny a Chile s kontraktem na dalších osmnáct koncertů v Jižní Americe. „Za tu dobu prokázal projekt svou životaschopnost na všech kontinentech a v odlišných kulturách. Barokní hudba v rockovém pojetí na pozadí nejnovějších technologií fascinuje po celém světě a přirozeně představuje nejen mladým posluchačům klasickou hudbu v moderní nadčasové podobě. Původní příběh jsme výtvarným pojetím a nejmodernějšími technologiemi posunuli o level výš a já se nemůžu dočkat reakcí domácího publika,” dodal Michal Dvořák.

18. května odstartuje právě v Třinci svou tour Pavol Habera se skupinou Team. Haly v České a Slovenské republice navštíví s projektem Habera & Team. Již nyní je o jeho vystoupení enormní zájem. Fanoušci po celé republice se mohou těšit jak na staré hity, tak na nové písně této kapely, která spatřila světlo světa již před 35 lety. Skupina se se svými věrnými fanoušky podělí o radost z hudby s unikátní pódiovou show 21. století.

I když Vivaldianno Reloaded ani Habera & Team nejsou jediné velké projekty, které čekají Werk Arenu v roce 2019, řadí se zcela jistě k těm nejbombastičtějším.

Reklama

Výběr článků

Načítám