Hlavní obsah

Metropole Zličín slavila nejen s Darou Rolins a Rytmusem

Novinky, Petr Mráček

V polovině října si návštěvníci pražského nákupního centra Metropole Zličín doslova vychutnali oslavu rozsáhlé modernizace centra, velkolepou noční Glow Show.

Foto: Petr Mráček

Dara Rolins a Rytmus

Článek

Někoho bavila Dara Rolins s Rytmusem, jiného Yemi A. D. a jeho JAD Dance Company s taneční fashion show, další oslovilo silent disco, všechny pak určitě zaujala video mappingová projekce a noční výhodné nakupování.  

Po všechny 3 dny konání akce, od pátku 16. do neděle 18. října, vždy v 18:15 odstartovala velkoformátová video mappingová projekce přímo na budově nákupního centra Metropole Zličín, která byla k vidění každých třicet minut.

Sobotní program zahájila taneční glow fashion show plná světelných efektů, ve které kreativec Yemi A. D. a jeho JAD Dance Company představili přihlížejícím zcela nové, nejaktuálnější kolekce vybraných značek oblečení a doplňků pro podzim a zimu 2015/2016. Yemi A. D. již během své kariéry spolupracoval s řadou světových celebrit, podílel se i na koncertním turné či klipech americké superstar Kanye Westa.   

Sobotní program byl opravdu nabitý, kromě atraktivní fashion show proběhla očekávaná vystoupení slavné dvojice Dary Rolins a Rytmuse. Na pořadu byla také skvělá hair show, během které došlo ke kompletní proměně několika návštěvníků přímo před očima diváků. „Atmosféra celého víkendu byla báječná, lidé mohli spojit zábavu s nočním nakupováním, které má své nezaměnitelné kouzlo,“ prozradila Dara Rolins. 

V prodejně Home ART například na návštěvníky čekala již vánoční výzdoba a také ochutnávka vánočních vanilkových rohlíčků a lineckého cukroví, to vše doplněné míchanými drinky.

Večer pak ovládlo silent disco. Diskotéka, na které nehraje hudba nahlas, ale každý ji poslouchá samostatně ve svých sluchátkách, si našla desítky nadšených příznivců. Účastníci si mohli vybrat ze dvou DJ´s s tím, že na finální výběr upozornilo speciální podsvícení sluchátek. Završením celého sobotního dne byl oblíbený night shopping s možností nakupovat atraktivní módní značky za velmi výhodné ceny.  

Reklama

Výběr článků

Načítám