Hlavní obsah

Městská nemocnice Ostrava přivítala letošní 1000. miminko

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 9. srpna 2018 se na oddělení Gynekologie a porodnictví Městské nemocnice Ostrava narodilo letošní tisící miminko. Magdaléna přišla na svět pět minut před jedenáctou hodinou.

Foto: Zdroj Městská nemocnice Ostrava

Ostrava 10.8.2018 Městská nemocnice Ostrava přivítala 1000 miminko. Holčičku Magdalénu.

Článek

Maminka Barbora si Městskou nemocnici v Ostravě nevybrala náhodou: "Už jsem v této nemocnici rodila svoji první dcerku a vlastně všichni mí blízcí jsou narození na Fifejdách, takže je to taková naše srdeční záležitost," konstatovala maminka Barbora. U porodu nechyběl ani partner Honza. Doma se na " Mandarinku" těší i starší sestřička Terezka.

"Jsem velmi rád, že mohu pogratulovat ke krásné holčičce. Přeji pevné zdraví, ať vám malá dělá radost. A zárověň jménem oddělení Gynekologie a porodnicrví děkuji, že jste si vybrala k porodu právě naší nemocnici," pogratuloval mamince primář oddělení Gynekologie a porodnictví MUDr. Marek Ožana.

Kromě krásné kytice obdržela maminka dárkové poukázky v hodnotě 5000 Kč, které věnovalo obchodní a zábavní centrum Forum Nová Karolina.

"Chtěl bych moc poděkovat celému zdravotnickému personálu našeho oddělení, všem lékařům i sestrám i pomocnému personálu za každodenní náročnou a obětavou práci, díky které je naše porodnice tolik oblíbená a počet porodů rok od roku má stoupající tendenci," dodal na závěr slavnostní chvíle primář Ožana.

Vzhledem k množství maminek, které si porodnici Městské nemocnice v Ostravě na Fifejdách vybírají, lze směle předpokládat, že i letos počet porodů za rok stoupne přes magickou hranici 1600.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám