Hlavní obsah

Méďa Krnov zve na své akce děti, dospělé i seniory

Novinky, Tereza Šimčíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Středisko volného času (SVČ) Méďa Krnov nabídne v dubnu, květnu a červnu nové, neotřelé a zajímavé akce nejen pro děti, ale i pro teenagery, dospělé či aktivní seniory.

Článek

V pátek 29. dubna se na zahradě SVČ budou od 17.30 hodin upalovat čarodějnice. Program přiblíží dětem, jak pálení čarodějnic probíhalo v dávné minulosti a budou plnit úkoly hodné čarodějnice a čaroděje. Vstupné pro děti je 30 Kč a dospělé 20 Kč (v ceně jsou odměny, čarodějnický lektvar pro dospělé a polévka pro děti).

V neděli 8. května se zahrada SVČ promění na Zahradní slavnost s doprovodným programem v podobě procházky Pohádkovým lesem, kde se děti potkají se známými pohádkovými bytostmi. Trasa povede od zahrady směrem na Cvilín a zpět. Start do pohádkového lesa je od 14.30 do 16.00 hodin. V areálu SVČ pak bude připraven výdej odměn, občerstvení, cukrovinky, medovina, vystoupení hasičů, kolotoče, koně, skákací hrad, výtvarný ateliér a vystoupení tanečních zájmových útvarů. K poslechu bude hrát hudební skupina MASCH. Vstupné pro dospělé je 20 Kč a pro dítě 40 Kč.

Pro 2. stupeň základních škol a střední školy pak SVČ Méďa připravil interaktivní výukový program Jak se žije handicapovaným, které se uskuteční v pondělí 23. května a v úterý 24. května. Jeden blok trvá vždy dvě hodiny a třídy se mohou nahlásit na začátek programu buď v 8.00 hodin anebo na 10.30 hodin. Přihlašovat se můžete u Bc. Terezy Šimčíkové na tel. č. 774 055 203.

V červnu se uskuteční akce Krnovem na inlinech, kterou pořádá SVČ Méďa ve spolupráci s krnovskými sportovními organizacemi, státní a městskou policií a MěÚ Krnov. Projížďka ulicemi Krnova se plánuje na sobotu 11. června. Více informací najdete na adrese: http://krnovemnainlinech.webnode.cz

V červnu se také může veřejnost těšit na Domeček bezpečí, Řemeslné městečko a Závěrečnou taneční show TS Dance Element Company a Calipso a taneční přehlídku 20 let je TS Flash s vámi.

Více na: www.svcmeda.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám